Slide

Welkom


Welkom bij Kraamvisite.nl, de makkelijkste manier om jouw kraamvisite in te plannen. Is er een baby op komst en wil jij graag perfect voorbereid zijn op hetgeen wat komen gaat? Kraamvisite.nl is de perfecte tool voor jou! Kraamvisite.nl maakt het mogelijk voor familieleden om hun beschikbaarheid voor de kraamvisite op te geven. Zij kunnen dit doorsturen naar andere familieleden, kennissen, vrienden en vriendinnen. Super makkelijk, maar ook super handig!
Inloggen Maak nu een account aan

Het kraamvisite stappenplan

Registeren-groen

1. Registreren

Betalen-groen

2. Betaal eenmalig €12,50

personaliseer-groen

3. Personaliseer

deel-groen

4. Deel met vrienden en familie

Registeren-groen

1. Registreren

Betalen-groen

2. Betaal eenmalig €12,50

personaliseer-groen

3. Personaliseer

deel-groen

4. Deel met vrienden en familie

Reviews

Mijn vorige kraamvisite leverde mij zo veel stress op. Ik heb namelijk een grote familie en veel vrienden die allemaal mijn zoontje wilden bewonderen. Maar met Kraamvisite.nl heb ik helemaal geen stress gehad en liep alles soepel. Hierdoor heb ik veel tijd gehad voor mijn zoon en het bezoek.

Ik heb geen gebruik gemaakt van de plantool, omdat ik al 2 lieve kinderen heb. Maar vind ik het wel super leuk om de blogs te lezen. Er wordt namelijk nuttige informatie gedeeld waar ik zeker iets aan heb, bijvoorbeeld de blog over cadeau tips voor als je op kraamvisite gaat!

Kraamvisite.nl heeft mij super veel rust gegeven en vond ik het veel minder spannend om bezoek te laten komen. Vooral omdat alles nieuw voor mij is en ik het super druk had met mijn eerste meisje.

Aan het begin was het even uitzoeken hoe de plantool werkte, maar als je het eenmaal onder de knie hebt dan is het super makkelijk. Het geeft je zeker meer rust en vond het erg fijn dat ik niet steeds heen en weer moest appen met mensen en dat er ook niet zomaar mensen op de stoep kwamen om op kraamvisite te komen.

Wat zegt Martijn over Kraamvisite.nl;

Op 24 augustus 2021 ben ik trotse vader geworden van Semm. Ik heb zelf een IT-achtergrond en vond dat het heen en weer appen en bellen met elkaar om kraamvisite te plannen verleden tijd moest zijn. Iedereen wilde Semm graag bewonderen, maar daarvoor moest ik goed afstemmen met mijn vrouw wanneer wij beiden beschikbaar waren om kraamvisite te ontvangen en checken of er niet per ongeluk een dubbele afspraak gepland stond.

 

Ik heb daarom een plantool gemaakt om te kijken of dat voor meer gemak kon zorgen. De reacties van ons bezoek waren enthousiast en onze agenda bleef overzichtelijk. Het heeft gezorgd voor veel rust, waardoor wij extra hebben kunnen genieten van onze lieve Semm. Inmiddels groeit Semm als een speer en is onze kraamperiode voorbij. De tool is nu beschikbaar voor toekomstige ouders. Wij hopen dat zij er net zoveel gemak uit halen als wij.

– Martijn

Wat zegt Martijn over Kraamvisite.nl;

Op 24 augustus 2021 ben ik trotse vader geworden van Semm. Ik heb zelf een IT-achtergrond en vond dat het heen en weer appen en bellen met elkaar om kraamvisite te plannen verleden tijd moest zijn. Het afstemmen met mijn vrouw wanneer wij beiden beschikbaar zijn om kraamvisite te ontvangen en het checken of er niet per ongeluk een dubbele afspraak gepland staat, iedereen wilde Semm graag bewonderen.

 

Ik heb daarom een plantool gemaakt om te kijken of dat voor meer gemak kon zorgen. De reacties van degene die een afspraak hadden gemaakt, waren enthousiast en onze agenda bleef overzichtelijk. Het heeft gezorgd voor veel rust, wij hebben dus extra kunnen genieten van onze lieve Semm. Inmiddels groeit Semm als een speer en is onze kraamperiode voorbij. De tool is nu beschikbaar voor toekomstige ouders, wij hopen dat zij er net zoveel gemak uit halen, als wij.

– Martijn
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode