Partners

Onze partners

Bij Kraamvisite.nl zijn we ontzettend blij met onze partners. Samen ontzorgen wij gezinnen met pasgeboren baby’s en dragen we graag een steentje bij tijdens de kraamtijd.

 

Wij willen onze partners bedanken voor het geloof, vertrouwen en de prachtige samenwerking!

 

Word jij ook partner van ons? Bekijk wie jou zijn voorgegaan.

MediaMere

MediaMere is een dynamisch multimedia bedrijf met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van ICT, multimedia, entertainment en internet. MediaMere heeft passie voor kwaliteit, snelheid en gedrevenheid. Het team bestaat stuk voor stuk uit jonge, deskundige enthousiastelingen die zich iedere dag weer inzetten voor de beste resultaten.

TechMere

TechMere levert vakwerk als het op webapplicaties, digitaal werken, beveiliging, netwerken maar ook consultancy aankomt. Maar TechMere kan u ook adviseren bij het uitzoeken en installeren van camerasystemen, een Wi-Fi Hotspot aanleggen waar u maar wilt of uitstekende netwerkbeheer services aan u leveren.

Medi-Mere

Bent u op zoek naar een huisarts in Almere? Dan bent u bij Medi-Mere aan het juiste adres. Sinds 1993 is Medi-Mere huisarts in Almere. De huisartspraktijken van Medi-Mere zijn modern en dynamisch en haar huisartsen zorgen voor professionele, duurzame en persoonlijke zorg voor alle patiënten.

Het Geboorte-Atelier

Tijdens de zwangerschap kun je allerlei emoties voelen. Een verloskundige die je verder helpt, is dan heel prettig. Het Geboorte-Atelier is een rustige en kleine verloskundigenpraktijk met persoonlijke aandacht, gelegen tussen Almere Stad en Almere Buiten. Ze bieden liefdevolle zorg bij zwangerschap en bevalling.

Verjaardagplannen

Een verjaardagsfeest organiseren wordt een stuk eenvoudiger met slimme tools. Deze tools helpen je niet alleen bij het vinden van de juiste datum en tijd, maar ook bij het vinden van locaties en activiteiten die passen bij jouw feest. Bovendien kun je met deze tools cadeauwensen toevoegen en cadeaus afstrepen. Of je nu een verjaardagsfeest plant voor een kind, een volwassene of een groep vrienden, een slimme tool kan je helpen om alles bij te houden en het proces veel soepeler te laten verlopen.

TableMatch

Als horecaondernemer op zoek naar een kwalitatief reserveringssysteem voor je zaak? Zoek dan niet verder dan TableMatch. Ons systeem biedt je de mogelijkheid om 24/7 je reserveringen te beheren, waardoor het reserveren van een tafel nog nooit zo eenvoudig is geweest!

Gastenplanner

Je grote dag staat voor de deur, en je wilt dat alles vlekkeloos verloopt. Gelukkig is er Gastenplanner, het ultieme systeem dat je helpt bij het organiseren van je droombruiloft. Gastenplanner is een uitgebreide tool die je ondersteunt bij het beheren van je gastenlijst, locaties, trouwmuziek, cadeautips en nog veel meer. Met Gastenplanner kun je stressvrij plannen en ervoor zorgen dat je bruiloft perfect verloopt.

Bezoekuurtje.nl

Bij Bezoekuurtje.nl weten wij dat bezoek in moeilijke tijden heel belangrijk is, maar dat het plannen van het bezoek nog lastiger is. Met onze effectieve plantool is dat geen probleem meer. Wij zorgen voor de oplossing, zodat u kunt genieten van het bezoek. Met de planner van Bezoekuurtje.nl kunt u al uw bezoek tot in de puntjes plannen. Ons doel is een glimlach op uw gezicht. Wilt u graag onbezorgd bezoek ontvangen? Maak dan gebruik van onze plantool.

Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode