Partners

Onze partners

Bij Kraamvisite.nl zijn we ontzettend blij met onze partners. Samen ontzorgen wij gezinnen met pasgeboren baby’s en dragen we graag een steentje bij tijdens de kraamtijd.

 

Wij willen onze partners bedanken voor het geloof, vertrouwen en de prachtige samenwerking!

 

Word jij ook partner van ons? Bekijk wie jou zijn voorgegaan.

MediaMere

MediaMere is een dynamisch multimedia bedrijf met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van ICT, multimedia, entertainment en internet. MediaMere heeft passie voor kwaliteit, snelheid en gedrevenheid. Het team bestaat stuk voor stuk uit jonge, deskundige enthousiastelingen die zich iedere dag weer inzetten voor de beste resultaten.

TechMere

TechMere levert vakwerk als het op webapplicaties, digitaal werken, beveiliging, netwerken maar ook consultancy aankomt. Maar TechMere kan u ook adviseren bij het uitzoeken en installeren van camerasystemen, een Wi-Fi Hotspot aanleggen waar u maar wilt of uitstekende netwerkbeheer services aan u leveren.

Medi-Mere

Bent u op zoek naar een huisarts in Almere? Dan bent u bij Medi-Mere aan het juiste adres. Sinds 1993 is Medi-Mere huisarts in Almere. De huisartspraktijken van Medi-Mere zijn modern en dynamisch en haar huisartsen zorgen voor professionele, duurzame en persoonlijke zorg voor alle patiënten.

Het Geboorte-Atelier

Tijdens de zwangerschap kun je allerlei emoties voelen. Een verloskundige die je verder helpt, is dan heel prettig. Het Geboorte-Atelier is een rustige en kleine verloskundigenpraktijk met persoonlijke aandacht, gelegen tussen Almere Stad en Almere Buiten. Ze bieden liefdevolle zorg bij zwangerschap en bevalling.

Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode