De top 5 leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Sabrina, eigenaresse van Kraamcadeau4u en bovenal trotse moeder van twee meisjes. Na de geboorte van mijn jongste dochter in 2022 merkte ik dat een grote groep mensen het lastig vindt om een leuk en passend kraamcadeau te bedenken. Zonde, want de geboorte van een kindje is een wonderlijke gebeurtenis en verdient een bijzonder en passend cadeau! Je wilt graag iets geven wat de ouders bijblijft, en dat maakt het extra leuk om te geven.

Zo kwam ik op het idee om mijn bedrijf Kraamcadeau4u te starten. Mijn doel is om iedere vrouw die zo’n topprestatie heeft geleverd een glimlach op het gezicht te toveren met mijn producten, en het de ‘gevers’ ook makkelijk te maken. Niet meer uren speuren op internet of winkelstraten afstruinen op zoek naar dat ene bijzondere cadeau. In mijn shop vind je cadeaus in elke prijsklasse, en alles wordt binnen drie werkdagen verzonden, zodat je ook alle gepersonaliseerde kraamcadeaus supersnel in huis hebt!

Zoek je gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam?

Dan ben je bij Kraamcadeau4u aan het juiste adres! Al onze producten worden met zorg en liefde samengesteld, zodat jij een passend kraamcadeau hebt wanneer je op kraamvisite gaat. Bij veel grotere aanbieders ben je al snel veel geld kwijt voor een gepersonaliseerd kraamcadeau. Het maken van een gepersonaliseerd product kost natuurlijk meer tijd, maar door slim in te kopen houden wij de prijzen laag. Zo is er altijd iets unieks voor ieder budget!

Ben je benieuwd naar mijn producten? Hieronder heb ik mijn persoonlijke top vijf samengesteld van de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus!

Top 5 gepersonaliseerde kraamcadeaus

Hét product van Kraamcadeau4u! Een eyecatcher in elke woonkamer, babykamer of speelkamer. Onze manden zijn gemaakt van zeegras, dat bekendstaat om zijn stevigheid en prachtige natuurlijke uitstraling. Zo heb je lang plezier van de mand; hij kan absoluut tegen een stootje. Niet onbelangrijk als het in handen van kinderen belandt 😉

De mand kan worden gebruikt als wasmand, opbergmand, speelgoedmand of zelfs als plantenbak als je een (vuilnis)zak om de bak van de plant doet! Hoe uniek is dat?!

In de shop stel je jouw mand helemaal zelf samen. Je hebt keuze uit meer dan 35 kleuren voor de naam en pompons. Hierdoor kun je de mooiste combinaties maken, passend bij jouw interieur. Twijfel je over een kleurencombinatie? Stuur me gerust een berichtje, dan denk ik met je mee! Tip: Check onze Instagram en TikTok voor veel leuke voorbeelden!

De mand met naam wordt vaak gebruikt als kraammand, met voor iedere dag een cadeautje. Ook dat is mogelijk bij Kraamcadeau4u. Kies de gewenste producten uit de shop die je in de mand wilt hebben en geef bij het afrekenen in de notities aan dat alle producten in de mand mogen. We zien vaak leuke combinaties voorbijkomen met bijvoorbeeld een speenkoord, heerlijke verzorgingsproducten van Naïf en bijtspeelgoed van het bekende merk Mushie.

Ik ben heel benieuwd welke (kleuren)combinatie jij gaat maken!

Ook de cadeauboxen zijn favoriet. De box zelf is een luxe magneetdoos die perfect te gebruiken is om de meest waardevolle (eerste) spulletjes van het kindje in te bewaren. Zo is het cadeau voor lange tijd bruikbaar, en dat is erg waardevol. Het is mogelijk om de cadeaubox aan de bovenzijde te laten personaliseren, wat het tot een nog unieker cadeau maakt.

De mogelijkheden voor de inhoud van de cadeaubox zijn eindeloos. Om het iedereen extra makkelijk te maken, heb ik zelf al talloze combinaties samengesteld in verschillende trendkleuren. Maar je hebt ook de mogelijkheid om de box volledig zelf samen te stellen. Zo heb je het budget volledig zelf in de hand en weet je zeker dat de inhoud past bij de ontvanger.

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Ben jij op zoek naar een bijzonder gepersonaliseerd cadeau, maar wil je de kosten laag houden? Dan is een geboorteposter zeker iets voor jou! Er staat een ruime keuze aan ontwerpen klaar, dus er is altijd een mooi ontwerp dat bij de kersverse ouders past. Om het je extra makkelijk te maken, heb je de mogelijkheid om de geboorteposter inclusief fotolijst te bestellen, wat je cadeau helemaal afmaakt.

Ben je een beetje te laat begonnen met het zoeken van een cadeau, of wil je morgen op kraamvisite en wil je niet met lege handen aankomen? Bij de geboorteposter kun je kiezen voor de optie om hem zelf uit te printen. Hierdoor heb je hem binnen een dag in jouw mailbox. Zo kun je er ook voor kiezen om hem in een groter formaat cadeau te doen. Ideaal, toch?

Cadeaus met de naam van het kindje erop doen het altijd goed. De naam is immers met zorg uitgekozen door de ouders. Wat ik zelf een onmisbaar item vond in de babytijd, was een speenkoord. Zonder speenkoord waren we wekelijks wel een speentje kwijt, wat financieel gezien al snel niet meer leuk was. Toen we eenmaal een speenkoord hadden ontdekt, konden we niet meer zonder! En waarom zou je voor een saai speenkoord gaan als je ook kunt kiezen voor een uniek speenkoord met de naam van jouw kindje erop?

Het leuke aan het geven van een speenkoord is dat het een goed betaalbaar cadeau is. Veel ouders vinden het ook handig om er meerdere in huis te hebben: één voor aan de Maxi-Cosi/autostoel, en een andere in de luiertas. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat je met hetzelfde cadeau aankomt als iemand anders. Er bestaan zoveel ontwerpen dat de speenkoorden dan alsnog verschillend zijn, en een extra speenkoord is juist superhandig!

Bij het bestellen van een speenkoord is het bij Kraamcadeau4u ook mogelijk om een bijtring in hetzelfde ontwerp als het speenkoord mee te bestellen. Zo zijn de ouders alvast goed voorbereid wanneer er op een dag tandjes doorkomen bij hun kleintje.

5. Punniknaam

Wat is er nu leuker dan de babykamer decoreren met die prachtige naam die de ouders met zorg hebben uitgekozen? Een punniknaam kun je bijvoorbeeld op een wandplank in de babykamer zetten, maar je hebt ook de optie om er een ophangdraadje aan te laten bevestigen. Zo kun je hem aan het kapstokje hangen of aan de deur. Net als bij de mand met naam heb je ook hier de keuze uit ontzettend veel kleuren. Zo kun je de punniknaam helemaal samenstellen zodat het mooi in het interieur van de ontvanger past.

Wil je er een nog unieker cadeau van maken? De punniknaam kan omgetoverd worden tot naamlampje! Dit is toch geweldig voor op het slaapkamertje?! Zeker weten dat je punten scoort met dit cadeau. De optie om lampjes om de naam te laten maken is beschikbaar in de webshop bij de punniknaam. Wie ga jij blij maken?

Kraamcadeau4u helpt je graag om er een feestje van te maken als jij op kraamvisite gaat. Je shopt bij ons de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus en originele kraamcadeaus! Als je toch net op zoek bent naar andere gepersonaliseerde kraamcadeaus dan hierboven beschreven, laat het mij even weten! Wie weet breng jij mij op een goed origineel idee om nieuwe producten te lanceren!



Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode