Kraamcadeau’s voor moeders

Kraamcadeaus voor mama’s

Na een zware bevalling mogen ook de moeders in de watten worden gelegd. Je kunt daarom ook de moeder een kraamcadeau geven. Wij hebben de leukste kraamcadeau’s voor moeders op een rijtje gezet.

Onze favoriete kraamcadeau’s voor moeders

1. Een luiertas: Een luiertas is goede investering. Je hebt ontzettend veel verschillende soorten en maten.

NanaBeebi Luiertas Rugzak met Verschoonmatje – Zwart – Inclusief flessenwarmhouder – kinderwagenhaken en isoleervak

Verkrijgbaar bij

bol.com (€59,95)
Luiertas Rugzak – Incl. Buggy / Kinderwagen Haken en verschoningsmat  – Complete Set – Zwart van Zedar

Verkrijgbaar bij

bol.com (€44,95)
Moxica Luiertas met Verschoonkussen – Rugzak -Verzorgingstas – Baby Tas – Luiertassen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€39,95)

2. Een verwenpakket: De eerste weken als kersverse moeder zijn zwaar. Alle kleine beetjes ontspanning die je een kersverse moeder kunt bieden, zijn meer dan welkom. Met een verwenpakket kun je de moeder hier en daar een beetje ontzorgen door bijvoorbeeld een lekkere parfum of een fijn masker.

3. Een Beauty & Wellness bon: De slapeloze nachten zullen zwaar zijn. Een prettige massage is daarom wel verdiend. Met een Beauty & Wellness bon kan de kersverse mama een paar uurtjes heerlijk tot zichzelf komen.

4. Neem eten mee: Materialistische cadeaus kunnen heel leuk zijn, maar vaak hebben kersverse ouders meer behoefte aan hulp. De eerste weken zijn zij voornamelijk bezig met hun pasgeboren baby, waardoor taken als boodschappen doen, koken en schoonmaken er bij inschieten. Breng rond etenstijd wat eten langs en maak wat extra eten dat de kersverse ouders kunnen bewaren in de vriezer. Zo help je hen enorm.

5. Boeken: De eerste weken met een kleintje kunnen best heftig zijn. Tips van ervaren moeders kunnen helpen. Geef daarom een fijn boek cadeau, bijvoorbeeld ‘Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen’.

Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€11,99)

6. Invul- en plakboeken: De ontwikkeling van een kindje gaat ontzettend snel. Als ouders zijnde wil je natuurlijk alles onthouden. Daarom is het heel leuk om een invul- of plakboek cadeau te geven, waarin je alle mijlpalen en speciale momenten van het eerste jaar van de baby kunt vastleggen.

Baby dagboek, Opgroeiboek, Moes & ik- Het baby invul- en fotomagazine voor mijlpalen en speciale momenten van het eerste twee jaar- babyshower

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,50)
Baby plakboek

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,50)
Mama Baas  –   Mama Baas babyfoto-plak-invulboek

Verkrijgbaar bij

bol.com (€69,95)

7. Een comfortabel huispak: De eerste weken draaien vaak alleen om de baby. Moeders verwaarlozen zichzelf en zijn voornamelijk bezig met de zorg voor hun kindje. Daarom is een comfortabel huispak een heel fijn cadeau. Kersverse moeders kunnen hier snel inschieten en zijn de rest van de dag comfortabel.

8. Geef een middag of avondje oppassen cadeau: Als ouders al een kindje hebben, kan het de eerste weken soms lastig zijn om hun aandacht te verdelen, omdat de baby zoveel tijd en aandacht vraagt. Biedt daarom aan om op hun andere kindje te passen, zodat hij/zij ook voldorende aandacht krijgt.

9. Een Kraamvisite.nl abonnement: Kraamvisite.nl maakt het makkelijker voor kersverse ouders om de kraamvisite te plannen. Door hen een abonnement cadeau te geven, kun je hen op dit gebied ontzorgen.

Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode