Kraamcadeau’s voor vaders

Kraamcadeau’s voor vaders

Hoera, er is een baby geboren! Het is misschien niet zo vanzelfsprekend, maar het is leuk om ook de vaders een kraamcadeau te geven. Daarom delen wij hier onze tips voor leuke kraamcadeau’s voor vaders.

Onze favoriete kraamcadeau’s voor vaders

1. Een daddy survival kit: Een papa overlevingspakketje is leuk om te geven aan vaders die hun eerste kindje krijgen. In zo’n pakketje kun je zakdoekjes, een rompertje, een spuugdoekje, een luier en een setje oordopjes doen.

2. Een armbanden set: Twee identieke armbandje, eentje voor de baby en eentje voor de papa. Vaders vinden het stiekem namelijk heel leuk om te matchen met hun baby.

3. Boeken voor vaders: Er zijn heel veel leuke zwangerschapsgerelateerde boeken voor vaders geschreven, bijvoorbeeld ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ of ‘Zwangerschapsboek voor mannen’. De boeken gaan over de zwangerschap, de babytijd en opvoeding en mannen kunnen er veel van leren.

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Verkrijgbaar bij

bol.com (€29,95)
Zwangerschapsboek voor mannen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€16,99)

4. Een stoere draagdoek: Ook mannen vinden het leuk om de baby te dragen. Er bestaan speciale draagdoeken voor mannen en er is ontzettend veel keuze.

5. Een tien dagen pakket: Verzamel tien cadeautjes voor de vader in een leuke mand. Je kunt denken aan speentjes, een lekker biertje, een energiedrankje, enzovoort. De vader kan dan drie dagen lang elke dag een cadeautje uitpakken.

6. Een memorybox: In een memorybox kunnen ouders alle eerste herinneringen bewaren. De box bevat onder andere een katoenen zakje voor de eerste schoentje, een kleine doosje voor de eerste tandje en een envelopje voor het eerste haarlokje.

Luvion Baby Memory Box – Herinneringsdoos – Baby Geschenkset – Kraamcadeau – Babyshower – 23 delig Cadeau – Jongen – Meisje

Verkrijgbaar bij

bol.com (€19,95)
Baby Memory Box – Herinneringsdoos – Kraamcadeau – Baby Geschenkset – Babyshower cadeau

Verkrijgbaar bij

bol.com (€42,50)
Ik Ben Zo Mooi Baby Memory Box Herinneringsdoos een prachtige Baby Geschenkset, Babyshower en Kraamcadeau – 18-delig – 30 x 20 x 9 cm – Lichtgroen/zand

Verkrijgbaar bij

bol.com (€39,39)

7. Mijlpijlkaarten ‘Mijn eerste keer als papa’: Dit setje bevat een set mijlpijlkaarten voor alle ‘eerste keren’ van hun kleintje.

Mijlpaalkaarten Mijn eerste keer als papa | speciaal voor (toekomstige) vaders | fotokaarten | Selfie-kaarten cadeau | kraamcadeau vader

Verkrijgbaar bij

bol.com (€15,00)

8. Een Kraamvisite.nl abonnement: Kraamvisite.nl maakt het makkelijker voor kersverse ouders om de kraamvisite te plannen. Door hen een abonnement cadeau te geven, kun je hen op dit gebied ontzorgen.

Op zoek naar meer inspiratie?

Je hebt al een flinke dosis inspiratie voor kraamcadeaus voor mannen opgedaan! Het kopen van (kraam)cadeaus voor mannen kan een uitdaging zijn, maar met Mannencadeautips.nl wordt dit een fluitje van een cent. Ontdek talloze cadeau-ideeën en suggesties om je te helpen bij het kiezen van het perfecte geschenk. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een jubileumgeschenk of gewoon zomaar wat leuks wilt geven, Mannencadeautips.nl inspireert je!

Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode