Functionaliteiten

Wensenlijstje

Het wensenlijstje is een handige functionaliteit in het Kraamvisite systeem waarmee ouders of aanstaande ouders kunnen aangeven welke cadeaus ze graag zouden willen ontvangen voor hun baby. Het is een handige manier om te voorkomen dat ze dubbele of ongewenste cadeaus krijgen tijdens hun kraambezoek. Met het wensenlijstje kunnen ouders specifieke items selecteren die ze graag willen ontvangen, zoals luiers, babykleding, speelgoed of verzorgingsproducten. Ze kunnen ook aangeven welke maten of kleuren ze prefereren en of ze bijvoorbeeld biologische of duurzame producten willen ontvangen. Voor vrienden en familie die op bezoek komen, is het wensenlijstje een handig hulpmiddel om te bepalen welk cadeau het beste past bij de wensen van de ouders. Zo kunnen ze er zeker van zijn dat hun cadeau gewaardeerd zal worden en nuttig zal zijn voor de baby. Het wensenlijstje in het Kraamvisite systeem maakt het voor iedereen gemakkelijker om cadeaus te geven die echt gewenst zijn en die de ouders en de baby zullen helpen tijdens de eerste maanden van hun leven samen.

Gepersonaliseerd account

Bij Kraamvisite heb je de mogelijkheid om je eigen account te personaliseren en het helemaal naar jouw wens te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen kleur kiezen die bij jouw stijl past en afbeeldingen toevoegen die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor wordt je account uniek en persoonlijk.

Eenvoudig link delen

Je krijgt een gepersonaliseerde code. Deze code kun je bijvoorbeeld op het geboortekaartje zetten. Als je dan je eigen account hebt aangemaakt en inlogt met de code kun jij plannen wanneer de kraamvisite het beste kan komen. De code kun je natuurlijk ook gewoon delen via WhatsApp. Op deze manier kunnen je gasten gemakkelijk toegang krijgen tot het kraamvisite systeem en hun aanwezigheid bevestigen.

Eigen foto’s toevoegen

Bij Kraamvisite kun je heel gemakkelijk je eigen foto’s toevoegen aan je account.  Het toevoegen van foto’s aan je account is heel eenvoudig. Je kunt ze gemakkelijk uploaden vanaf je computer of mobiele apparaat. Door het toevoegen van foto’s kan je jouw Kraamvisite nog persoonlijker maken.

Persoonlijke tekst

Ook kan je een eigen persoonlijke tekst toevoegen aan je account. Door z’n tekst toe te voegen kan je extra informatie geven aan de gasten en zorg je ervoor dat je account persoonlijker wordt. Je eigen tekst kan je heel makkelijk toe voegen en is achteraf aan te passen.

Je eigen planning maken

In het systeem kan je als (aanstaande) ouders heel makkelijk zelf tijdsloten maken waarop jullie graag Kraamvisite ontvangen. Deze tijdsloten deel je dan met de gasten en zij kiezen zelf welk moment het beste uitkomt. Komt een bepaalde tijd toch niet uit? Dan kan je dat makkelijk achteraf nog aanpassen of nieuwe tijdsloten toevoegen.

WhatsApp deelknop

Hiermee kun je jouw kraamvisite makkelijk delen.

Binnenkort ook de volgende mogelijkheden beschikbaar:

 

I-Cal functionaliteit
Als een bezoeker een tijdslot reserveert, wordt het automatisch in jouw agenda gezet. Zo heb je altijd een overzicht bij de hand wie er wanneer op kraamvisite komt.

Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode