Kraamvisite plantool en plannen

Over Kraamvisite.nl

Wil jij de kraamvisite van jouw pasgeboren baby zo goed mogelijk plannen, zodat het voor iedereen leuk blijft? Kraamvisite.nl is er voor jou! Kraamvisite.nl is de nieuwe plantool om kraamvisite voor jouw pasgeboren baby optimaal te regelen.

 

Er is een baby op komst, alles is al goed geregeld, maar na de bevalling komt de kraamvisite om de hoek kijken. Super leuk, maar ook stressvol. Met de plantool van Kraamvisite.nl kan jij de kraamvisite perfect plannen. In de plantool van Kraamvisite.nl kunnen familie en vrienden van de pasgeboren baby een moment plannen om op kraamvisite te komen.

Het kraamvisite stappenplan
Registeren-groen

1. Registreren

Betalen-groen

2. Betaal eenmalig €2,99

personaliseer-groen

3. Personaliseer

deel-groen

4. Deel met vrienden en familie

Registeren-groen

1. Registreren

Betalen-groen

2. Betaal eenmalig €2,99

personaliseer-groen

3. Personaliseer

deel-groen

4. Deel met vrienden en familie

Wat houdt de plantool in en hoe plan je een kraamvisite in?

Eenmalig vragen wij 2,99 euro voor het gebruik van het systeem. Na betaling is het systeem 9 maanden bruikbaar om kraamvisites te plannen.

 

Je hebt de mogelijkheid om een eigen account te maken, bijvoorbeeld: semm.kraamvisite.nl. Dit is perfect voor een kleine persoonlijke twist. Je kunt een eigen tekst toevoegen en het account een leuke kleur geven.

 

Je krijgt een gepersonaliseerde code. Deze code kun je bijvoorbeeld op het geboortekaartje zetten. Als je dan je eigen account hebt aangemaakt en inlogt met de code kun jij plannen wanneer de kraamvisite het beste kan komen. De code kun je natuurlijk ook gewoon delen via WhatsApp.

 

De geplande kraamvisites worden direct in de agenda geplaatst. Het plannen van kraamvisite was nog nooit zo makkelijk.

telefoon met voorbeeld kraamvisite planner
Tips voor de kraamvisite

Iedereen uit het gezin, maar ook zeker de baby zelf, hebben veel rust nodig na de bevalling. Hieronder vind je tips voor de perfecte kraamvisite:

Blijf niet te lang plakken bij de kraamvisite! Een uur op kraambezoek is lang genoeg. Wanneer de baby wat ouder is, gaat het allemaal wat makkelijker, maar de eerste weken nog niet. Gun de ouders en de baby voldoende rust door op tijd weg te gaan.

 

Kom nooit zonder afspraak op kraamvisite! Het lijkt misschien leuk, maar dat is het vaak niet. Het gezin kan bijvoorbeeld slapen of ze zijn er even niet. Met onze plantool kun je dit voorkomen.

 

Geen ongevraagde tips, tenzij de ouders om advies vragen. Aan de tips van de kraamzorg heeft het gezin waarschijnlijk al genoeg.

Cadeautips wanneer je op kraamvisite gaat

Misschien weet jij bij de geboorte van de baby meteen een leuk kraamcadeau. Als je dat niet weet, vraag het gezin dan om advies. Zij kunnen dan zelf beslissen wat zij willen. Zo weet je zeker dat het gezin blij is met het cadeau en dat zij dit ook echt nodig hebben. Heb je wel nog tips nodig voor een leuk cadeau voor de kraamvisite? Bekijk onze tips dan even:

Een nachtlampje: Het is niet alleen handig, maar ook leuk voor in de babykamer. Een nachtlampje is online te koop, bijvoorbeeld op bol.com, en natuurlijk ook bij Prenatal.

 

Een leuk kledingstuk voor de baby, bijvoorbeeld een schattig truitje of leuke sokjes. Een baby kan nooit genoeg kleding hebben. De kleding wordt namelijk heel snel vies.

 

Lekkere verzorgingsproducten voor de baby, bijvoorbeeld van Zwitsal. Waarschijnlijk heeft de baby al genoeg verzorgingsproducten, maar ook verzorgingsproducten kan een baby eigenlijk nooit genoeg hebben.

 

Knuffeltjes. Denk bijvoorbeeld aan een lief konijntje of een beertje.

 

Last but not least: Een speelmat. Dit wordt ook wel een baby gym genoemd.

Naast de uitleg van de plantool heb je ook nog tips gekregen over het zijn van ideaal kraambezoek en leuke cadeautips. Wil je graag nog meer informatie over de plantool of wil je graag wat hulp met het aanmaken van een account? Neem dan zeker weten contact met ons op! Wij helpen je graag.

Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode