De trends voor geboortekaartjes in 2022!

De baby is geboren en je wilt het iedereen laten weten. Hoe kun je dit nou beter doen dan met een super mooi gepersonaliseerd geboortekaartje? In het geboortekaartje kun je een mooie, persoonlijke tekst schrijven. Uiteraard kun je ook de code, waarmee de mensen een kraamvisite kunnen inplannen, op het kaartje zetten. Simpeler kan het niet toch?

Natuurlijk snappen wij dat iedereen een andere smaak heeft, zeker als het gaat om zoiets als een geboortekaartje. Maar met alle trends van 2022 op een rijtje weten we zeker dat er voor iedereen wat tussen zit.

Dieren
Al langere tijd zijn dieren op een geboortekaartje geliefd. Een lief konijntje of hertje werd al vaak gebruikt op geboortekaartjes, maar een dolfijn of giraffe wordt ook steeds vaker gebruikt.

Nude en natural
Wil je liever een geboortekaartje dat veel rust uitstraalt? Dan is deze trend helemaal voor jou! Mooie rustige kleuren en een touch of gold past helemaal bij naturel.

Bijzondere materialen
Steeds vaker komt het voor dat een geboortekaartje niet gewoon van simpel papier is. Veel mensen willen zich onderscheiden van alle andere geboortekaartjes en kiezen voor andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan velvet. Het ziet er heel chique uit en is sowieso anders dan alle andere geboortekaartjes.

Van Google

Speciale en originele vormen
In plaats van een vierkant kaartje kun je kiezen voor een speciale vorm, bijvoorbeeld een rond kaartje of misschien in de vorm van een hartje of in de vorm van een vlaggetje. Hiermee onderscheid jij het geboortekaartje zeker weten van de andere geboortekaartjes.

Van Google

Van Google

Sterrenbeeld
Steeds vaker kom je sterrenbeeldproducten tegen, bijvoorbeeld op kettingen of armbanden. Maar nu is het dus ook helemaal hip om het sterrenbeeld van de baby op het geboortekaartje te zetten.

Wij hopen dat wij je hebben kunnen inspireren met het ontwerp van een geboortekaartje. Wees zorgvuldig met het uitzoeken van een geboortekaartje. Vaak wordt deze namelijk bewaard door de familie. Schrijf een mooie tekst en zet er uiteraard ook de code in van Kraamvisite.nl, waarmee mensen kraamvisites kunnen plannen.Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode