Een wensenlijstje maken op Kraamvisite.nl

In een vorige blog gaven we jullie al tips over de perfecte kraamcadeau’s. Maar wist je dat het in onze Kraamvisite module ook mogelijk is om zelf een wensenlijstje aan te maken? Kersverse ouders kunnen zelf een lijstje maken met cadeaus die zij nog willen of nodig hebben en het bezoek kan deze cadeaus vervolgens heel eenvoudig bestellen! Zo weet je zeker dat je met het perfecte cadeau op kraamvisite komt.

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan of log in op Kraamvisite.nl.
  2. Ga naar de kraamvisite waaraan jij een wensenlijstje wilt toevoegen.
  3. Voeg een item toe door te drukken op ‘Nieuw item’.
  4. Vul de naam, een omschrijving en een link naar jouw gewenste item toe of zoek een product bij een van onze partners. Door een product van een van onze partners toe te voegen, kan het bezoek met één druk op de knop het gewenste item bestellen.
  5. Stuur de link naar jouw kraamvisite en de PIN door naar het bezoek. Het bezoek ziet jouw wensenlijstje en kan afvinken wat zij gekocht hebben, zodat jullie de items niet dubbel cadeau krijgen.

Het aanmaken van een wensenlijstje is heel eenvoudig en werkt ontzettend handig. Zo weet jij zeker dat je een kraamcadeau krijgt dat je echt nodig hebt en de visite weet zeker dat zij een goed kraamcadeau geven. Wat zet jij op jouw wensenlijstje?Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode