Favoriete kinderkleding merken

Niet alleen jij, maar ook jouw kinderen willen er leuk uitzien. Vooral nu de zomer ook op komst is, zijn er misschien kledingstukken die nog gekocht moeten worden. Je wilt natuurlijk dat jouw kind er zo leuk mogelijk uit ziet, maar waar haal je nou leuke kinderkleding? In deze blog geven wij een paar leuke kinderkleding merken, waar je voor een geode prijs leuk kunt shoppen.

1. Scotch and Soda

Dit is misschien een iets prijziger merk, maar dan krijg je ook wel iets. Bij de Scotch and Soda kun je ook nog eens heel leuk voor jezelf shoppen en dus ook voor je kind. Je hebt hier veel neutrale kleuren, maar ook leuke printjes en plaatjes.

2. Hema

Bij de Hema heb je letterlijk alles. Van neutrale kleuren naar traditionele kleuren en felle kleuren. Wat zo fijn is aan de Hema is dat er vaak goede aanbiedingen en acties zijn, waardoor je voor een goede prijs hele leuke kleding kunt kopen. Daarnaast zit de Hema echt overal gevestigd en hebben ze een hele snelle en fijne levering.

3. Zalando

Bij Zalando heb je veel keuzes omdat er heel veel verschillende merken zijn. Wat zo fijn is aan Zalando is dat je heel gemakkelijk dingen kunt vinden. Ze hebben een optie waar je de kleding kunt filteren op bijvoorbeeld kleur of maat. Hieronder vind je snel waar je naar op zoek bent en ben je niet uren bezig met leuke kleding zoeken.

4. Lil’Atelier

Lil’Atelier heeft geen eigen website, maar kun je wel vinden bij veel andere websites. Zalando, Name It, Wonder and Melon en House of Kids zijn bijvoorbeeld een aantal websites die Lil’Atelier verkopen. Hier wordt vooral gericht op neutrale kleuren als beige en bruin. Dit zijn kleuren die leuk zijn voor elk seizoen en voor zowel jongens als voor meisjes.

5. Noppies

Noppies heeft een eigen website, maar kun je ook vinden bij veel andere websites. Ook Noppies heeft veel neutrale kleuren, maar maakt ook veel gebruik van leuke printjes en andere leuke kleuren. Hierdoor is Noppies heel erg gevarieerd en een leuk merk voor bijna iedereen.

6. Pure Prenatal

Dit is het eigen merk van Prenatal en is heel erg betaalbaar. Zoals jullie op ons Instagram account zien, houden wij heel erg van neutrale kleuren. Prenatal richt zich vooral op de neutrale kleuren. Prenatal is daarnaast ook nog een fijne en betrouwbare winkel en je kunt er ook nog veel meer andere leuke dingen kopen.

Neem vooral een kijkje bij één van deze leuke kinderkleding merken. Als je dat hebt gedaan, laat het ons dan zeker weten door ons te taggen op Instagram of ons een berichtje te sturen. Dit vinden wij super leuk om te zien!Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode