Haaraccessoires voor baby’s

Ben jij op zoek naar leuke en mooie haaraccessoires? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou een paar leuke tips!

Haarspeldjes

Met haarspeldjes kun je letterlijk alle kanten op. Feestelijke haarspeldjes, hippe haarspeldjes, haarspeldjes met een strik, haarspeldjes met een bloem, enzovoort. Het is perfect om het haar uit het gezicht van de baby te houden.

Haarband of diadeem

Haarbandjes zijn fijn voor als je baby wat langer haar krijgt, maar het haar nog niet lang genoeg is om in een haarelastiekje te doen. Door een haarbandje blijft het haar uit het gezicht van de baby. Een haarbandje is geschikt voor elke gelegenheid.

Leuke haarelastiekjes

Voor een haarelastiekje heeft je baby al wat langer of meer haar nodig. Met elastiekjes kun je leuke en schattige staartjes, knotjes en vlechtjes maken. Als je een wat jonger kind hebt, is het slim om een wat zachter en smaller haarelastiekjes te kopen.

Strikjes

Strikjes zijn voor elke gelegenheid een leuke haaraccessoires. Je zou die strikjes als elastiekjes kunnen kopen, zoals je hierboven ziet, maar ook als een haarspeldje of diadeem.

Mutsje

Mutsjes zien er super leuk uit en bovendien houden ze je baby ook nog eens warm, Twee vliegen in één klap dus! Je kunt de outfit van je baby veel leuker maken met zo’n mutsje. Je hebt mutsjes met strepen, stippen, éénkleurige mutsjes en nog veel meer. Ga er dus lekker op los en schaf mutsjes aan.

Hopelijk heb je een paar leuke haaraccessoires gezien tussen deze tips en zijn jullie geïnspireerd geraakt om de accessoires te combineren met leuke outfits. Wat is jouw favoriete haaraccessoire voor jouw baby?Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode