Kraamcadeaus voor de vader

Bij kraamcadeaus wordt er vaak alleen gedacht aan de moeder en de baby, zij worden helemaal in de watten gelegd. Maar het is ook leuk om een kraamcadeau voor de vader te kopen. Daarom geven wij hieronder 7 kraamcadeau ideeën die je aan een aanstaande vader kan geven.

1. Een voetbalshirt

Voor de vaders onder ons met verstand van voetbal, is het altijd leuk om een voetbalshirt te kopen voor de vader en de baby. Met een nieuw voetbalshirt zijn de vader en de baby helemaal klaar voor het volgende seizoen. Het hoeft natuurlijk niet per se een voetbalshirt te zijn, het kan ook een sportshirt zijn van een andere sport of een trainingspak of -shirt.

2. Een daddy survival kit

Zowel voor de moeder, voor de baby en voor de vader is dit een leuk cadeau. Je kunt zo’n survival kit vullen met allemaal verschillende soorten producten. Denk bijvoorbeeld aan lekkere snacks, een baby romper, zakdoekjes, energiedrankje/koffie, etc.

3. Kraamkost

Heb je echt geen flauw idee wat je cadeau moet geven of wil je echt iets doen voor het kersverse gezin? Kook dan lekker avondeten of een lekkere lunch voor het gezin en breng het naar ze toe. Kersverse gezinnen hebben het natuurlijk super druk met de pasgeboren baby en hebben daardoor weinig tijd om echt een maaltijd te koken. Hiermee kun je ze heel erg helpen!

4. Babykleding met teksten voor papa

Dit vinden de meeste papa’s heel erg leuk. Papa’s zijn altijd trots als hun dochter/zoon een romper of shirt draagt met daarop “i love papa” of “papa is super cool”. Bij de Hema en Prénatal kun je vaak zulke leuke rompertjes vinden.

5. Een leuk boek

Een goed boek over het vaderschap of een boek met tips over hoe je een goede vader kunt zijn, komt altijd van pas. Het boek “Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt” van Kluun raden wij jullie zeker aan. In dit boek wordt er verteld hoe je met hormonen om kunt gaan, hoe je weeën kunt herkennen, verwarrende termen over de zwangerschap en nog veel meer.

6. Babyfoon met camera

Mannen vinden de technologie vaak leuk en willen daar dan ook mee bezig zijn. Koop daarom een babyfoon met camera en ze zullen daar de hele tijd zoet mee zijn. Daarnaast is het ook nog eens super handig, omdat je de baby goed in de gaten kunt houden en ziet wat de baby aan het doen is.

7. Een coole luiertas

Iedereen kent ze wel: die felgekleurde “vrouwelijke” luiertassen. Daar durven de papa’s natuurlijk niet mee over straat. Maar er zijn ook luiertassen die er stoer en mooi uitzien voor bij de papa’s. Hierdoor kan de papa met een luiertas over straat gaan en hoeft hij geen normale tas mee te nemen. Een luiertas is er namelijk op ingericht om al je babyspullen makkelijk mee nemen.

Er zijn veel meer leuke cadeau tips voor de vader, maar dit vinden wij de leukste. Misschien heb je zelf ook al een heel leuk idee of heb je inspiratie gekregen door onze tips! Laat vooral even weten wat jij cadeau zou geven of wat jij graag zou willen krijgen.Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode