Leuke thema’s voor een babyshower

Familie en vrienden komen op kraamvisite als de baby al is geboren en zij jouw baby willen bewonderen. Een babyshower geef je als je nog zwanger bent. Er is geen vaste regel voor wanneer je een babyshower moet geven, maar de meeste babyshowers worden in het derde trimester (de zevende maand van de zwangerschap) gegeven. Een babyshower is een feestje gericht op de moeder en de baby. In deze blog delen we een paar ideeën met jullie voor een creatief, uniek en leuk thema voor de babyshower.

Op een roze wolk zitten

Het eerste thema is ‘op een roze wolk zitten’. Het is een gezegde dat moeders in de eerste weken van de zwangerschap op een roze wolk zitten. Je hoeft niet met alleen met roze te werken, je kunt ook met heel veel andere kleuren werken. Je kunt de ruimte leuk versieren met wolken die je op het plafond of aan de muur ophangt. Maak ook gebruik van mooie bloemen en misschien zelfs kleine luchtballonnen.

Roze of blauw

Weet je het geslacht van de baby al? Bij dit traditionele thema staat het geslacht van de baby centraal. Ga over de top door de ruimte in het blauw of in het roze te versieren of laat het bezoek zich verkleden in roze of blauwe kleding. Ook zou je de uitnodigingen in het roze kunnen versieren en kun je vragen voor cadeau’s in het kleurenthema. Het voordeel van dit thema is dat er heel veel decoratie beschikbaar is.

Jungle

Met een jungle babyshower kun je alle kanten op gaan. Denk aan groene decoratie en planten tot aan grote knuffels van giraffen, apen en olifanten. Gebruik groen, gouden en witte ballonnen en versier de tafel met mooie planten. Als de ouders dit thema gebruiken in de babykamer is het superleuk om dit door te trekken. Ook zou je een dierenthema kunnen kiezen, bijvoorbeeld beertjes of unicorns!

Earthy

Ben je dol op een rustig thema en naturel tinten? Dan is dit het perfecte thema voor jou! Bij dit thema pas je het kleurenschema aan op aardetinten. Als het lekker weer is, zou je de babyshower zelfs in de tuin kunnen geven. Versier de tuin met bijvoorbeeld witte ballonnen, mooie bloemen en planten.

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke thema’s voor een babyshower, maar hopelijk staat hier al een leuke tussen. Als je meer inspiratie wilt opdoen, kun je altijd op Pinterest kijken!Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode