MUST HAVES voor in de babykamer!

Waarschijnlijk denk je alles al te hebben, maar met een baby heb je nooit genoeg. Je zal veel tijd doorbrengen op de babykamer, dus je moet het voor jezelf ook zo comfortabel mogelijk maken. Genoeg om over na te denken als je de babykamer aan het inrichten bent, wij helpen je graag een handje. 

Een grote stoel

Je zal veel tijd doorbrengen op de babykamer, niet alleen om je baby te verschonen of in bed te leggen, maar ook om je baby te voeden en om de baby te troosten. Een grote stoel is daarom een echte must have! Een mooie hangstoel of toch een zachte teddy stoel, alles is mogelijk, zolang het maar lekker zit. Onze favoriet is sowieso een zachte teddy stoel! 

Vloerkleed

Tijdens het verschonen van de baby wil je zelf natuurlijk geen koude voeten krijgen. Heerlijk om een vloerkleed in de babykamer te hebben. Een vloerkleed is niet alleen lekker, maar ziet er ook heel knus uit. Let wel op: Als het kan, kies dan voor een vloerkleed die je kan (laten) wassen als het nodig is. 

Nachtlampje

Ook een nachtlampje in een leuke vorm kan niet ontbreken in de kamer van jouw baby. Door het nachtlampje is het nooit helemaal donker in de kamer van jouw kleintje! Maar ook zeker handig als je voor het slapen gaan nog even ongemerkt wil controleren of alles goed gaat. 

Afsluitbare luieremmer

Om vreemde geuren in de babykamer te voorkomen, is een afsluitbare luieremmer onmisbaar. Je hoeft niet telkens meer naar buiten te lopen om de luier direct weg te gooien. Een luieremmer heeft dus meerdere voordelen. 

Grote kledingkast 

Voordat de jouw kindje geboren is, heeft hij of zij al net zoveel kleding als dat jij hebt. De baby heeft niet alleen veel kleding omdat hij of zij het snel vies maakt, maar ook omdat de baby vliegensvlug groeit. Een grote kledingkast is dan ook geen overbodige luxe op de babykamer.Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode