Top 7 babyshower cadeaus

Vinden jullie het ook altijd lastig om een leuk cadeau te kopen voor een babyshower? Je wilt natuurlijk een uniek cadeau, maar ook iets waar de aanstaande ouders echt iets aan hebben. Daarom geven wij jullie in deze blog een paar leuke babyshower cadeaus om te geven aan aanstaande ouders.

Verwenpakket

Een verwenpakket kan nooit mis gaan. Je kunt een leuke doos of krat uitkiezen en deze vullen met alles wat je wilt. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere bodyscrub, shampoo, maskers en nagellak. Maar je zou ook een leuk boek of tijdschrift kunnen uitkiezen en lekkere snacks zijn ook altijd welkom!

Luiertaart

Dit is het ideale cadeau voor aanstaande ouders. Het is handig, omdat ze de luiers hard nodig gaan hebben, en het ziet er ook nog eens heel leuk en grappig uit. Op Pinterest zijn er veel leuke ideeën en voorbeelden van luiertaarten en leggen ze ook uit hoe je er een kunt maken.

Cadeaubon

Een cadeaubon is altijd handig en komt altijd van pas. Je kunt voor de moeder een cadeaubon van haar favoriete merk kopen, maar je zou ook een cadeaubon kunnen kopen van een leuk babymerk!

Voorleesboek

Als het kindje wat ouder wordt, is het leuk om voor hem/haar een boekje voor te lezen. Daarom is een voorleesboekje een heel leuk idee. Misschien weet je het favoriete kinderboek van de moeder wel? Hierdoor gun je haar en haar baby het plezier dat zij eraan heeft beleefd.

Babyspeelgoed

Misschien is dit wel een beetje een klassieker, maar je kunt nooit genoeg babyspeelgoed hebben. Daarom is het leuk om een uniek speelgoedje uit te zoeken.

Zwangerschapsshoot

Dit is een iets duurder en groter cadeau, maar wel heel erg leuk. Organiseer of boek een zwangerschapsshoot voor het aanstaande gezin. Je kunt deze shoot inplannen voor wanneer de moeder nog zwanger is of als de baby net is geboren.

Bevallings-survival pakket

Bevallen is natuurlijk heel erg spannend en intensief. Daarom is het fijn om items mee te nemen die comfortabel zijn voor bij de bevalling. Als vrienden of familie kun jij ervoor zorgen dat de aanstaande familie al een deel van de items heeft. Maak een leuk pakket met bevalling items die de moeder zeker nodig gaat hebben.

Dit zijn een paar leuke cadeaus om te geven op een babyshower. Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je kunt geven zoals rompers, sokken of andere kleine dingetjes. Heb jij nog een leuk idee? Laat het aan ons weten via ons Instagram-account, @kraamvisite.nl.Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode