Trendy kleuren voor in de babykamer

Een babykamer inrichten en bedenken welke kleuren mooi bij elkaar staan is altijd lastig. Daarom gaan wij jullie daar vandaag een beetje mee helpen. In deze blog geven we een paar kleuren mee die nu helemaal trendy zijn voor in de babykamer en bestemd zijn voor jongens en meisjes. 

Bruine tinten

Allereerst beginnen we met een paar bruine tinten. Bruine tinten kunnen de kamer erg warm en gezellig maken. Daarnaast is het ook nog eens heel makkelijk te combineren met kleuren zoals beige, wit en lichtroze. De kleur die je op de foto hieronder ziet is een roestbruin kleurtje. Pas met de bruine tinten wel een beetje op dat de kamer niet te somber en donker wordt. Hang daarom een leuk behang op de muur of decoreer de kamer met lichte accessoires.

Beige tinten

Met een beige kleur kun je nooit de mist in gaan. Het is een erg rustig kleurtje die je makkelijk kunt combineren met eigenlijk bijna alle kleuren. Deze kleur is ook erg goed te combineren met natuurlijke kleuren en materialen, zoals je op de foto hieronder ziet. Gebruik voor deze look de kleuren lichtroze, lichtbruin, wit en een zalm kleurtje. Als je wat groens of blauws in de kamer wilt toevoegen, kan dat ook zeker.

Groene tinten

Groene tinten zijn nu helemaal hip. Vooral lichtgroen en mintgroen worden nu heel veel gebruikt. Veel mensen vinden het best lastig om zulke kleurtjes te combineren met andere kleuren. Hieronder vind je een voorbeeldfoto van kleurtjes die leuk bij groen staan. Zoals je ziet, worden er veel natuurlijke kleuren gebruikt in de babykamer. Denk ook altijd aan materialen van spullen die je gebruikt. Een rieten lamp en speelgoeddozen hebben een mooie natuurlijke uitstraling door het lichtbruine kleurtje, maar ook door het materiaal wat ze gebruikt hebben. Bij natuurlijke materialen kun je denken aan stro, hout en planten.

Behang

Naast alleen maar kleuren verf kun je ook kiezen voor een leuk behangetje. Behang maakt de kamer erg speels en maakt de kamer direct af. Je kunt er ook voor kiezen om een behang op één muur te plakken en de andere muur in een leuk, bijpassend kleurtje te verven. Hieronder kun je een voorbeeld zien.

Dit zijn de trendy kamers van nu. Zoals je ziet, worden er veel natuurlijke kleuren en materialen gebruikt om de kamers een rustige, maar toch knusse en gezellige uitstraling te geven. Heb je hiertussen een leuke kleur gevonden en wil je nog wat meer ideeën opdoen? Zoek dan eens op Pinterest!Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode