Algemeen

Heb je een vraag over Kraamvisite.nl? Wij helpen je graag. We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Kraamvisite.nl staat voor je klaar.

Hoe maak ik een account aan?

Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig en snel. Druk op de onderstaande knop. Vul hier jouw naam, e-mailadres en een wachtwoord in en ga akkoord met de algemene- en privacyvoorwaarden. Je hebt nu een account op Kraamvisite.nl!

Hoe maak ik een Kraamvisite aan?

Druk op de onderstaande knop en log in. Druk vervolgens op de knop “Maak een Kraamvisite aan voor €2,99”. Geef de Kraamvisite een naam en kies een link. Deze link deel je met vrienden of familie om afspraken te maken op deze kraamvisite. Geef een korte beschrijving en voeg eventueel een adres toe. Je kunt ook een themakleur kiezen, helemaal naar eigen wens. Voeg eventueel een verwijscode toe als je deze hebt ontvangen. Je kunt jouw bestelling nu plaatsen. Vul je betaalgegevens in. Je hebt nu een Kraamvisite aangemaakt!

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Het wijzigen van jouw wachtwoord kan op twee manieren:

  • Kies voor Inloggen en druk vervolgens op “Wachtwoord vergeten?”. Vul vervolgens het door jou gebruikte e-mailadres in. Je krijgt nu een e-mail met een knop waarmee je jouw wachtwoord kunt wijzigen.
  • Als je ingelogd bent, ga je rechts bovenin met de muis op jouw naam staan en kies je voor “Jouw account”. Klik op de knop “Aanpassen” en vul jouw huidige en jouw nieuwe wachtwoord in. Klik weer op “Aanpassen”. Jouw wachtwoord is nu veranderd.

Heeft Kraamvisite.nl ook een app in de App Store?

Kraamvisite.nl heeft geen app in de App Store, maar je kunt Kraamvisite.nl gewoon gebruiken op al je apparaten. Ga via de browser op jouw mobiele telefoon naar de onderstaande link. Kraamvisite.nl ziet er op ieder apparaat goed uit!

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Alle gegevens worden versleuteld verstuurd en veilig opgeslagen in onze database.

Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode