Een kraambezoek plannen

Heb je een vraag over Kraamvisite.nl? Wij helpen je graag. We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Kraamvisite.nl staat voor je klaar.

Hoe plan ik een datum?

Het plannen van een datum is zeer eenvoudig. Log in en kies voor de Kraamvisite waarvoor je een datum wilt plannen. Maak een nieuw tijdslot aan door te kiezen voor “Nieuw tijdslot”. Selecteer een datum, een begintijd en een eindtijd. Kies ook hoeveel afspraken je maximaal wilt plannen voor dit tijdslot. Klik op “Maak tijdslot”. Je hebt nu een nieuwe datum gepland!

Kan ik een datum annuleren?

Je kunt een datum annuleren door op de rode knop met de prullenbak rechts naast de afspraak te drukken. De datum wordt dan verwijderd en bezoekers kunnen geen afspraak meer inplannen.

Hoe komen bezoekers op mijn kraamvisite pagina?

Tijdens het registreren heb je een eigen link gekozen. Deze vind je ook op jouw Kraamvisite pagina, samen met de bijbehorende PIN-code. Deze link en PIN-code deel je met vrienden en familie, bijvoorbeeld via WhatsApp of Facebook. Je kunt de link en de code ook op het geboortekaartje zetten. Vrienden en familie klikken op deze link of typen deze in een browser, vullen de bijbehorende PIN-code in en komen zo op jouw kraamvisite pagina.

Hoe kunnen bezoekers een kraambezoek plannen?

Het plannen van een kraambezoek voor jouw bezoekers gaat heel gemakkelijk. Stuur de door jouw gekozen link en de bijbehorende PIN-code door naar jouw familie en vrienden. Bezoekers klikken op deze link of typen deze in een browser. Daar kiezen ze de datum waarop zij graag langs zouden willen komen. Vervolgens worden de beschikbare tijdsloten getoond. Bezoekers kiezen een van deze tijdsloten en vullen hun naam en e-mailadres in. Ze hebben daarnaast nog de mogelijkheid om een wens van het wensenlijstje af te strepen.

Hoe weet ik wanneer een bezoeker een kraambezoek heeft ingepland?

Wanneer een bezoeker een kraambezoek heeft gepland, krijgen zowel jij als de bezoeker hiervan een e-mail ter bevestiging.

Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode