Een wensenlijstje maken

Heb je een vraag over Kraamvisite.nl? Wij helpen je graag. We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Kraamvisite.nl staat voor je klaar.

Wat is een wensenlijstje?

Op Kraamvisite.nl is het mogelijk om een eigen wensenlijstje te maken. Als kersverse ouder kun je dan zelf een lijstje maken met cadeaus die je nog graag wilt of nodig hebt. Het bezoek kan deze cadeaus vervolgens heel eenvoudig bestellen. Zo weet jij als ouder zeker dat je geen dubbele cadeaus krijgt en het bezoek komt met het perfecte cadeau op kraamvisite.

Hoe kan ik een wensenlijstje aanmaken?

Log in en ga naar de Kraamvisite waaraan jij een wensenlijstje wilt toevoegen. Voeg een item toe door te drukken op “Nieuw item”. Vul de naam, een omschrijving en een link naar jouw gewenste item toe of zoek een product bij een van onze partners. Door een product van een van onze partners toe te voegen, kan het bezoek met één druk op de knop het gewenste item bestellen.

Hoe kunnen bezoekers iets van mijn wensenlijstje afstrepen?

Bezoekers kunnen bij het plannen van de kraamvisite items van het wensenlijstje afstrepen.

Kan ik iets van mijn wensenlijstje verwijderen?

Ja, dit is mogelijk. Dit doe je door op Jouw Kraamvisite pagina te drukken op de rode knop met prullenbak achter de cadeautip die je wilt verwijderen.. Het cadeau wordt dan verwijderd en is niet meer zichtbaar voor jouw bezoekers.

Hoe kan ik bekijken welke cadeautjes al zijn afgestreept?

Het is natuurlijk het allerleukst om nog niet te weten welke cadeaus je krijgt. Daarom kun je niet zomaar bekijken welke cadeaus al zijn afgestreept. Toch is er wel één manier. Je kunt namelijk naar jouw eigen link gaan (de link die je stuurt naar familie en vrienden). Daar kun je zien welke cadeaus zijn afgestreept.

Vul snel het formulier in met uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Koop nu een cadeaubon van Kraamvisite.nl
Een origineel en handig kraamcadeau!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode